Angie pravi, da najraje snema s svojim Bradom. Foto: EPA
Angie pravi, da najraje snema s svojim Bradom. Foto: EPA
Angelina Jolie, Brad Pitt
Brangelina, kot so par poimenovali mediji, nima veliko zasebnosti. Velikokrat pa so se že pojavile govorice, da naj bi se razšla. Foto: EPA

Angelina se je v akcijskih filmih preizkusila že večkrat, a med njenimi ljubšimi je bila vloga v filmu Gospod in gospa Smith, ko je zaigrala ob partnerju (takrat še možu Jennifer Aniston) Bradu Pittu.

Akcijski prizori in različne akrobacije pa so Angelini zdaj, odkar je postala tudi biološka mama (z Bradom vzgajata tri posvojene in tri biološke otroke), še posebej ljubi. Po rojstvu dvojčkov Knoxa Leona in Vivienne Marcheline julija 2008 ni dolgo počivala, ampak je kmalu začela snemati akcijski triler Salt, ki v konematografe prihaja letos.

Vse akcijske prizore je posnela sama
Za snemanje kmalu po porodu se je odločila, ker ve, kako pomemebna je dobra fizična pripravljenost, je povedala za Entertainment Weekly. Angelina je tudi vztrajala pri tem, da vse akcijske prizore, s katerimi se je kot igralka proslavila že v filmu Lara Croft: Tomb Raider, posname sama. Prvotno naj bi bila vloga agenta Cie v filmu Salt namenjena moškemu (menda je bil v igri Tom Criuse), a jo je dobila nato prav Angie.

Najraje dela z Bradom
Odkar je mama, 34-letnica v snemanju akcijskih prizorov in izvajanju akrobacij vidi še večji izziv, saj ve, da so otrokom všeč. Igralka si tudi v prihodnje želi podobnih vlog, še toliko bolj pa bi bila vesela, če bi jih odigrala ob "moškem njenega življenja". "Zelo rada delam z Bradom, z njim mi je najlepše snemati. Res pa je, da je težko najti pravi projekt," je povedala lepa Angie. Zdaj je žogica na strani filmarjev, da po mneneju mnogih za najlepši hoollywoodski par najdejo pravi projekt.

Angelina in Brad sta poznana tudi po svojih humanitarnih projektih. Veliko zanimanja vzbudita povsod, kjer se pojavita. Tako je bilo tudi v začetku meseca, ko je slavni par med snemanjem filma v Benetkah obiskal Bosno in Črno goro.