Raffaella Fico je znana po tem, da pri razkazovanju svojih čarov ni ravno sramežljiva. Foto: EPA
Raffaella Fico je znana po tem, da pri razkazovanju svojih čarov ni ravno sramežljiva. Foto: EPA

Kot poroča La Gazzetta dello Sport, je dojenčica, ki se je rodila nekaj tednov pred napovedanim rokom, v matično knjigo vpisana s priimkom matere. Pišejo še, da je mala Pia dobila ime po Raffaellini materi, počuti se dobro in je temne polti.

22-letni Balotelli naj bi bil, čeprav z materjo njegove prve potomke nista (več) v najboljših odnosih, po besedah prijateljev "presrečen", a hkrati zaskrbljen, kako si bosta z nekdanjo zaročenko delila starševske obveznosti.

Trenutno je napadalec Manchester Cityja v Veliki Britaniji, a naj bi se potrudil kar najhitreje prispeti v Neapelj spoznat svojo prvorojenko.

"Če imaš rad najinega otroka ..."
24-letna Ficova, manekenka in televizijska starleta, je bila pred leti v razmerju s Cristianom Ronaldom, z Ballotellijem pa sta bila nekaj časa zaročena. Po nekaj burnih skupnih mesecih sta se razšla, ker naj bi jo nogometaš varal.

Sledilo je javno pranje umazanega perila, nato pa je prišla novica o njeni nosečnosti. Mario je najprej zanikal očetovstvo in zahteval DNK-test. Pred kratkim sta nesojena ljubimca oznanila, da bosta poskušala zakrpati svoje razmerje, a jima menda ni najbolje uspelo.

Ficova, ki naj bi pravice za objavo prvih fotografij dojenčice prodala italijanskemu tabloidu Chi, je Balloteliju pred nekaj dnevi (seveda javno) postavila ultimat: "Če imaš rad najinega otroka, se poroči z mano." Njegova odločitev še ni znana ...