Beckham ni izdal imena sina, ki mu je strl srce z odločitvijo, da ne bo nogometaš. Foto: Reuters
Beckham ni izdal imena sina, ki mu je strl srce z odločitvijo, da ne bo nogometaš. Foto: Reuters

Za katerega sina gre, Beckham po poročanju Independenta ni povedal. Omenil je samo, da je eden izmed njegovih mlajših sinov. "Eden izmed sinov se je obrnil proti meni nekega dne in dejal: 'Očka, veš, nisem prepričan, ali želim sploh kdaj igrati nogomet ...' Malo mi je zlomil srce," je dejal v pogovoru za ABC News.

Toda imel je precej tehten razlog za svojo odločitev. "Vsakič, ko bi stopil na igrišče, bi ljudje govorili: 'To je sin Davida Beckhama.' Če nisem tako dober kot ti, potem to ni dovolj," je pripovedoval Beckham. Potem ga je ustavil in mu položil na srce, da igra zato, ker si to želi. Ne zato, da postane najboljši.

Beckham ima skupaj z ženo Victorio tri sinove in hčerko: 16-letnega Brooklyna, 13-letnega Romea, desetletnega Cruza in štiriletno Harper. Najstarejši sin je pred kratkim pristal na naslovnici revije Miss Vogue. "Bila sem tako ponosna. Mislim, a si lahko predstavljate, da je moj otrok na naslovnici revije Vogue," je dejala ob tem Victoria. Najstnik ima sicer štiri milijone sledilcev na družbenem omrežju Instagram, toda njegova starša še vedno preverjata vsak zapis, preden ga objavi.

Ob tem pa se je Victoria razgovorila še o najmlajši članici družine, Harper, za katero je priznala, da ima rada modo, kot vse majhne deklice. "Toda obožuje šport. Malo je fantovska, kar je razumljivo, saj ima tri brate," je sklenila nekdanja članica zasedbe Spice Girls.