Glasbenemu superparu naj bi se morali sredi skupne turneje pridružiti tudi odvetniki, da bi pomirili strasti in poskušali ublažiti finančne posledice njune morebitne odločitve o predčasni prekinitvi nastopov. Foto: EPA
Glasbenemu superparu naj bi se morali sredi skupne turneje pridružiti tudi odvetniki, da bi pomirili strasti in poskušali ublažiti finančne posledice njune morebitne odločitve o predčasni prekinitvi nastopov. Foto: EPA
Govorice o zakonskih težavah Beyonce in Jay-Z-ja ne potihnejo že od maja, ko je v javnost pricurljal posnetek nadzorne kamere, v katerem Solange Knowles v hotelskem dvigalu po zabavi galaplesa Met Gala fizično obračunava s svakom. Foto: Reuters

Po najbolj črnih napovedih je prav teh 100 milijonov dolarjev, ki jih bosta zaslužila z razprodano turnejo On the Run Tour, edini razlog, da se na odru še vedno pretvarjata, da je med njima vse v najlepšem redu, sicer bi se že razšla.

Turnejo sta 44-letni raperski mogotec in njegova 33-letna žena začela konec junija v Miamiju, končala pa jo bosta sredi septembra v Parizu, vendar se njuni menedžerji bojijo, da jo bosta predčasno prekinila. Zakoncema, ki naj bi zadnje dni bivala celo v ločenih hotelih in na nastope prihajala ločeno, so se tako v Los Angelesu pridružili tudi odvetniki, da bi poskušali preprečiti finačne posledice, ki bi jih lahko imela njuna odločitev.

Beyonce in Jay-Z-ja v okviru turneje čakajo le še štirje nastopi - po Los Angelesu pretekli konec tedna še po dva nastopa v San Francisu jutri in v sredo, nato pa več kot enomesečni premor do velikega dvodnevnega spektakla v Parizu 12. in 13. septembra. "Do San Francisca bosta že še zdržala, Francija pa je pod velikim vprašajem," je za časnik povedal vir iz njune spremljevalne ekipe.

Skupaj že 12 let
Govorice o zakonskih težavah Beyonce in Jay-Z-ja ne potihnejo že od maja, ko je v javnost pricurljal posnetek nadzorne kamere, v katerem Solange Knowles v hotelskem dvigalu po zabavi galaplesa Met Gala fizično obračunava s svakom.

Nekateri so takrat namigovali, da je Solange branila sestro, ker naj bi se Jay-Z na plesu preveč očitno spogledoval z modno oblikovalko Rachel Roy. Tabloidi so poročali tudi, da naj bi imel Jay-Z dolgotrajno razmerje s 34-letno zvezdnico r'n'b-ja Myo, s katero sta kolega, odkar je posodil glas njeni uspešnici The Best of Me leta 2000.

Glasbeni superpar Beyonce in Jay-Z je skupaj že 12 let, v zakonski jarem pa je prav potihoma skočil leta 2008. Leta 2012 se je paru rodila hčerka Blue Ivy.