Razlog, da ne želi nastopiti, naj bi bil denar. Foto: EPA
Razlog, da ne želi nastopiti, naj bi bil denar. Foto: EPA

Pritisk javnosti naj bi bil prevelik, zato bo vseeno skupaj z dvojcem, ki ga sestavljata Pitbbull in brazilska pevka Claudia Leitte, odpela himno prvenstva We Are One (Ole Ola). Zaradi slabega vtisa, ki bi ga naredila na Brazilce in vso svetovno javnost, če je ne bi bilo, si je premislila, je vir razkril za spletno stran Radar Online.

Pred dvema dnevoma je pevkin predstavnik kratko in jedrnato sporočil, da se Jennifer ne bo udeležila slovesnosti ob odprtju prvenstva, razloga za takšno odločitev pa ni navedel. Vzrok naj bi tičal v nedavnem razhodu s partnerjem Casperjem Smartom, vendar ni tako.

44-letna diva je namreč želela v Brazilijo pripotovati v velikem slogu, finance pa tega organizatorjem niso dopuščale. J.Lo naj bi želela, da ji (njej in njenemu spremstvu) organizatorji prvenstva pokrijejo vse stroške, ki bi jih imela s potovanjem in bivanjem v Braziliji. Ker so rekli ne, je pevka nastop odpovedala.

Kmalu pa je dojela, da je tudi v njenem interesu, da se na dogodku pokaže. Ta mesec bo namreč izdala nov album z naslovom Also Known As in kaj je boljša promocija kot nogometno prvenstvo, ki ga spremlja ves svet.