Bode Miller priznava, da mu je težko tekmovati, saj je ves čas z mislimi pri hčerki. Foto: MMC RTV SLO
Bode Miller priznava, da mu je težko tekmovati, saj je ves čas z mislimi pri hčerki. Foto: MMC RTV SLO
Dnevnik Bodeja Millerja
V svojem dnevniku je Bode razkril, da ima hčerko. Foto: MMC RTV SLO

Bode je ta teden izpustil dve tekmi v Sestrieru v Italiji, da je lahko hčerko za njen prvi rojstni dan, ki ga je praznovala v četrtek, peljal v Disneyland. Zaradi njegovega "dopusta" so se pojavile številne govorice, zato se je Miller odločil povedati resnico.

V svojem dnevniku, ki ga objavlja na spletni strani universalsports.com, je brez zadrege priznal, da ima hčerko in pojasnil tudi, zakaj o tem ni spregovoril že prej: "Tega nisem prikrival. Če bi me kdo vprašal, bi razložil zgodbo, a nihče ni nikoli ničesar omenil. Nimam nič proti temu, da javnosti razkrijem kakšen delček sebe, a vseeno mi je ljubše, če moja zasebnost ostane samo moja."

Dnevnik Bodeja Millerja, v katerem razkriva, da ima hčerko, si lahko preberete tukaj.

"Moji hčerki je ime Neesyn Dacey, a jo vsi kličejo Dacey. Ime Neesyn je izbrala njena mama, jaz pa sem izbral Dacey. Njena mati je moja dobra prijateljica, s katero sva se pred časom videvala. Zdaj nisva več skupaj," je Bode razložil svetovni javnosti in svojim oboževalcem.

Svetovno znani smučar je še razložil, da mu je zelo težko potovati po svetu in tekmovati, ker je pri tem v mislih ves čas s hčerko, zato si je odločil vzeti dopust. V Evropo se bo predvidoma vrnil že prihodnji konec tedna na tekmo v Kranjski Gori, a o tem še ni povsem prepričan: "Načrt je, da se vrnem pravočasno za tekmo v Sloveniji, a stvari se seveda lahko tudi spremenijo."

T. K.