Mlajša sestra Kirka Camerona trenutno živi v Los Angelesu, kjer snema serijo z naslovom Make It or Break It. Foto: Twitter
Mlajša sestra Kirka Camerona trenutno živi v Los Angelesu, kjer snema serijo z naslovom Make It or Break It. Foto: Twitter
Igralka v družbi svojih soigralcev v Polni hiši Johna Stamosa in Lori Loughlin. Foto: Twitter

Nekdanja otroška zvezdnica je v starejših letih, ko se je spoprijela z resničnim življenjem, uteho iskala v hrani. 37-letna igralka je v pogovoru za OMG! Insider priznala, da je njena motnja v prehrani izvirala iz "čustvenega boja, s katerim se je spopadala ob prehodu v čisto nov življenjski slog". Ta se je zgodil, ko se je poročila s profesionalnim igralcem hokeja Valerijem Burom in se preselila v Montreal, da bi ga podprla na njegovi športni poti.

Preobrazba iz igralke v ženo hokejista je načela njeno čustveno stanje. "K hrani sem se zatekla po zavetje. Morala sem najti drug način, saj to ni bil najbolj zdravo soočenje s težavami," je priznala igralka. Zatekla se je k veri in poiskala pomoč pri Bogu. Njeno zaupanje v evangeličansko vero so potrdile najrazličnejše krščanske akademije.

Skupaj z Burom imata tri otroke.

Serija ni bila vir njenih težav
Igralka je sicer že v svoji knjigi spominov Balancing It All javno spregovorila o svoji težavi. A hkrati je poudarila, da njena motnja v prehranjevanju ne izvira iz časov, ko je še snemala serijo Polna hiša.

"Moji starši in producenti so me zelo ščitili," je dejala Cameron Bure in dodala: "Vsi so bili občutljivi glede tega. Dvomim, da bi kdo izmed producentov ali staršev hotel, da bi se kaj zgodilo njihovim otrokom."