Riblja Čorba veljajo za eno najbolj prodajanih skupin v nedanji Jugoslaviji. Foto: MMC RTV SLO
Riblja Čorba veljajo za eno najbolj prodajanih skupin v nedanji Jugoslaviji. Foto: MMC RTV SLO

Kot poroča Kurir, je Đorđević izbranko spoznal po ločitvi od žene, 28 let mlajše Aleksandre, s katero sta bila poročena štiri leta. Predtem je bil pevec vrsto let poročen z Dragano Đorđević, s katero ima tudi dva otroka. Ločila sta se leta 2007, ko je Đorđević na turneji v ZDA spoznal Aleksandro, kmalu za tem pa je Dragana storila samomor.

Đorđević, ki je bil vedno navezan na Beograd, se je zdaj očitno odločil, da stori velik korak in se zaradi ljubezni preseli v Slovenijo. "Bora je trenutno čustveno izpopolnjen. V zadnjih mesecih se intenzivno pogovarjata, da bi se on po svojem velikem solokoncertu v Sava centru (ta bo 31. oktobra, op. a.) preselil v Slovenijo, kjer bo v prihodnje njun dom," je za Kurir povedal vir, blizu glasbenika. Đorđević sicer zadnje mesece že zdaj živi razpet med Srbijo in Ljubljano - dva tedna na mesec naj bi bival v Beogradu, dva tedna pa pri spremljevalki v Kosezah.

Da Bora ljubi Slovenko, je sicer priznal kar sam. Aprila je v pogovorni oddaji Maksimalno opušteno na televiziji DM sat razkril, da je njegov zakon dokončno končan. "Še nikoli se nisem počutil bolje, neprestano sem na relaciji Srbija-Slovenija, v Sloveniji je namreč ženska, ki mi je ukradla srce," je priznal. In nadaljeval: "Kadar nisva skupaj, se sploh ne spravim s telefona. Zaljubljen sem, zakaj bi skrival, naj ve ves svet!"

Očitno se je kontroverzni Bora dokončno spravil s Slovenijo, katere prebivalce je v preteklosti označil za "bečke konjušare" (dunajske hlapce) in si s tem nakopal ogorčenje tako slovenskih politikov kot estradnikov.