Paparaci so zalotili Angelino, Brada in Zaharo, kako uživajo na peščenih sipinah. Foto:
Paparaci so zalotili Angelino, Brada in Zaharo, kako uživajo na peščenih sipinah. Foto:
Hiša slavnega para v Namibiji
Paparaci tekmujejo, kdo bo prvi slikal težko pričakovanega dojenčka. Foto: Reuters
Angelina Jolie
Angelina je aktivna Unicefova ambasadorka, ki svoje delo opravlja zelo rada. Foto: EPA

Namibijski ambasador v ZDA Hopelong Iipinge je namreč povedal: "Odkar je znano, kje naj bi Angelina rodila prvorojenca, je veliko ljudi klicalo in spraševalo, kako se pride v Namibijo."

Povedal je tudi, da se je zanimanje medijev za njegovo državo izjemno povečalo, saj želijo narediti kolaž posnetkov države, v kateri naj bi se rodil težko pričakovani otrok.

Par si želi zasebnosti
Hollywoodski par se je odločil za to afriško državo prav zato, ker se je želel odmakniti od vse medijske pozornosti, vendar mu to ne uspeva najbolje.

Namibijske oblasti se sicer na vso moč trudijo, da bi paru zagotovile varnost in zasebnost, vendar je zanimanje zanju in njunega prvega biološkega otroka izjemno veliko.

Vendar pa je Iipinge poudaril, da paparaci niso prišli v Namibijo po lastni izbiri, ampak so tam zato, ker se za par zanimajo posamezniki, ki želijo izvedeti vse, kar se dogaja v življenju Brada in Angeline.

Prekrasna država, bogata z diamanti
Sicer pa je Namibija država, ki se lahko pohvali z veliko naravnimi bogastvi. Država ima izjemno lepo pokrajino, ki je sestavljena pretežno iz peščenih sipin, je bogata z diamanti, hkrati pa je najmanj poseljena afriška država.

Kljub vsemu ni bila priljubljena turistična destinacija. Odkar so mediji razkrili, kje naj bi se rodil otrok slavnega para, so zasičeni s podobami te afriške države, zanimanje posameznikov pa se je v zelo kratkem času zelo povečalo.

Angelina je najboljša promotorka
Kljub izraženi želji po zasebnosti pa sta Brad in Angelina povabila nekatere novinarje v njun začasni dom, kjer živita skupaj s posvojenima otrokoma Maddoxom in Zaharo.

"Angelina je slavna zvezdnica, hkrati pa je še Unicefova predstavnica, kar pomeni, da je resnično najboljša oseba, ki promovira našo afriško državico," je še povedal Iipinge.