Shannen Doherty se je poročila s fotografom Kurtom Iswarienkom. Foto: EPA
Shannen Doherty se je poročila s fotografom Kurtom Iswarienkom. Foto: EPA

Ženinu številka 3, ki sliši na ime Kurt Iswarienko, je 40-letna ameriška igralka dahnila da ob sončnem zahodu pred približno 170 svati, piše ameriški People.

Poroka ne bo dolgo ostala skrita očem javnosti, saj bo celotna poročna ceremonija prikazana v finalu prihajajočega resničnostnega šova, katerega glavna junaka bosta ravno igralka in fotograf.

Resničnostni šov Shannen Says bo prikazal tudi poročne priprave: "Središče zgodbe bo Shannenino vsakodnevno življenje in samo zaradi igre naključij se je zgodilo, da se bo takrat pripravljala na poroko, zato bo kamera pač ujela tudi vsak trenutek teh priprav. V zgodbo bo seveda vključen tudi Kurt, pa tudi njuni družini, saj poroka ne poveže samo mladoporočencev, ampak tudi družini," so povedali pred časom pri televizijski mreži WEtv.

Bo tretji zakon zdržal dlje kot prva dva?
To je tretji zakon za Shannen, ali bo ta trajal kaj dlje kot njena prejšnja dva? Igralka je bila tako s prvim možem Ashleyjem Hamiltonom, sinom znanega igralca Georgeem Hamiltonom, kot z drugim možem Rickom Salomonom, poročena le nekaj mesecev.