Benji in Cameron - razcveta se nova hollywoodska romanca. Foto: EPA
Benji in Cameron - razcveta se nova hollywoodska romanca. Foto: EPA

Kot je dobro obveščeni vir povedal za People, se veliko družita na njenem domu, Cameron naj bi se z Benjijem počutila odlično, saj je izjemno prijazen in se do nje obnaša kot do dame.

V petek so domnevni novi parček opazili v telovadnici v LA-ju, dan prej pa sta bila skupaj na neki predstavitvi knjige. Tudi tokrat ni manjkalo opazovalcev, ki ugotavljajo, da sta bila zelo "prijateljsko" razpoložena.

Najverjetneje je Cameron Benjija spoznala prek Nicole Richie, ki je poročena z Maddnovim dvojčkom Joelom, prav tako članom Good Charlotte, še ugibajo ameriški tabloidi.

Diazova je sicer znana po tem, da se trudi svoje intimno življenje ohraniti intimno. Med razmerjem z Justinom Timberlakom je, denimo, tožila tabloid National Enquirer, pri katerem so namigovali, da patnerja vara.

Med njene nekdanje spremljevalce spadajo tudi igralca Matt Dillon in Jared Leto ter zvezdnik bejzbola Alex Rodriguez; Benji je nesporen ljubitelj blondink: več let je bil v razmerju z avstralsko starleto Sophie Monk, pozneje še z razvpito dedinjo Paris Hilton in nato še z nekdanjo Playboyevo zajčico Holly Madison.