Channing Tatum in Jenna Dewan sta se leta 2006 spoznala med snemanjem filma. Foto: Reuters
Channing Tatum in Jenna Dewan sta se leta 2006 spoznala med snemanjem filma. Foto: Reuters

Par se je poročil leta 2009, potem ko sta se tri leta prej spoznala na snemanju filma Odpleši svoje sanje, junija 2013 pa se jima je rodila hčerka. Novico o razhodu sta sporočila v dolgem in čustvenem zapisu na Instagramu, v katerem sta zagotovila, da bodo še naprej ostali družina in bosta še vedno ljubeča starša mali Everly.

"Skupaj sva prehodila čudovito pot. Popolnoma nič se ni spremenilo pri tem, koliko se imava rada, vendar pa je ljubezen čudovita pustolovščina, ki naju je zdaj popeljala na različna pota," sta zapisala.

Zatrdila sta, da je njun razhod popolnoma sporazumen ter da razlog zanje niso nobeni "umazani dogodki ali skrivnosti", opisala pa sta se kot "najboljša prijatelja, ki sta ugotovila, da si morata vzeti malo prostora in drug drugemu pomagati živeti kar se da polno in srečno življenje".

Dodala sta, da sta s tem zapisom pojasnila vse in da drugih izjav na to temo ne bosta več dajala, ter prosila za zasebnost v prihodnje.

Jenna je trenutno gostiteljica NBC-jevega šova World of Dance, nekdanji maneken pa je ženska srca osvojil v filmih o Vročem Miku, revija People pa ga je v okviru svojega znamenitega izbora leta 2012 razglasila tudi za najbolj seksi moškega na svetu.