Princ in njegova žena, ki sta se Tomove novice zelo razveselila, v prihodnosti skupaj z Britanci pričakujeta še več podobnih novic. Foto: EPA
Princ in njegova žena, ki sta se Tomove novice zelo razveselila, v prihodnosti skupaj z Britanci pričakujeta še več podobnih novic. Foto: EPA
Poroka Toma Parkerja Bowlesa
Tom Parker Bowles in Sara Buys sta se poročila pol leta za Camillo in Charlesom. Foto: EPA

32-letni Tom je za britanske časopise potrdil novico in dodal: "Povedala sva že družini in prijateljem in vsi so zelo veseli. Moja mama je navdušena in komaj čaka, da postane babica." Tom in njegova dve leti starejša žena Sara, ki je v tretjem mesecu nosečnosti, sta se poročila septembra 2005.

Lepa novica po operaciji
Camilla Parker Bowles, ki bo letos praznovala 60. rojstni dan, ima poleg Toma še hčerko Lauro, ki je od brata mlajša štiri leta. Oba otroka sta se rodila v zakonu z Andrewom Parkerjem Bowlesom. Za Charlesovo ženo je sicer nekaj težkih tednov, saj so jo v četrtek odpustili iz bolnišnice, kjer so ji odstranili maternico. Zato Britanci pišejo, da je Tomova novica "najlepše darilo, ki si ga Camilla v tem trenutku lahko želi".

Poroka po 35 letih
Camilla in Charles sta se spoznala leta 1970 na tekmi pola. Tri leta pozneje se je Camilla poročila, kdaj točno sta s Charlesom začela ljubimkati, pa ni popolnoma jasno. Ko se je princ ločeval od princese Diane, je ta javno povedala, da je njen zakon propadel ravno zaradi prinčevega razmerja s Camillo, ki jo je imenovala "rotvajlerka". Zaradi tega je bila Camilla dolgo časa med najbolj osovraženimi Britankami. Zakonca Parker Bowles sta se ločila leta 1995, Charles in Diana pa leta 1996. Dolgoletna ljubimca, princ in Camilla, sta pred matičarja stopila 9. aprila 2005. Po poroki Camillina priljubljenost v Veliki Britaniji ves čas raste. Na Otoku pa se vse glasneje sprašujejo tudi, kdaj se bo zaročil princ William.