Sheen se do nadaljnjega ne sme približevati svoji ženi, kar pa moti tudi njo. Foto: EPA
Sheen se do nadaljnjega ne sme približevati svoji ženi, kar pa moti tudi njo. Foto: EPA

Podjetje Hanes, za katero igralec oglašuje spodnje perilo, se je namreč odločilo, da ni več pravi za promocijo njihovih izdelkov, saj so obtožbe preresne. Kot je znano, je 44-letnik večino preteklega božičnega dne preživel v zaporu, potem ko je negova žena Brooke Mueller, s katero imata dvojčka, poklicala policijo in sporočila, da ji je Sheen med prepirom na vrat nastavil nož.

Obtožbe so pač preresne
Zato pri Hanesu niso prav dosti pomišljali. "Gre za popolnoma samoumevno odločitev, če nekoga, ki naj bi promoviral naše izdelke, aretirajo na podlagi tako resnih obtožb," je dejal predstavnik podjetja Matt Hall. Dodal je še, da bodo nemudoma umaknili vse oglase, v katerih nastopa zvezdnik nanizanke Dva moža in pol, pa tudi fotografije njegove družine, ki so bile uporabljene za oglaševalske namene.

Kot se je izkazalo kasneje, sta bila tako Sheen kot Muellerjeva med prepirom v smučarskem letovišču Aspen pod vplivom drog in alkohola. Po incidentu je tožilstvo za igralca zahtevalo prepoved približevanja, a je njegova žena le nekaj dni kasneje zahtevala, da naj se to spremeni, saj si želi, da bi popravila razpoke v njunem odnosu.

Te so se pojavljale že prej, saj naj bi prepir izbruhnil ravno zato, ker je Brooke od Charlieja zahtevala ločitev.