Charlie se je znova znašel v težavah z zakonom. Foto: EPA
Charlie se je znova znašel v težavah z zakonom. Foto: EPA
Denise Richards
Na pomoč mu je tokrat priskočila kar nekdanja žena Denise, s katero ima Charlie dve hčerki. Foto: EPA

Razmetani stoli in mize, še lestenec je bil poškodovan, tako so viri opisali hotelsko sobo, v kateri je preteklo noč bival zvezdnik humoristične serije Dva moža in pol. Ob dveh zjutraj so newyorški možje postave prejeli iz recepcije hotela Plaza klic neimenovane ženske, s katero se je zabaval preteklo noč.

Po prihodu policistov v hotelsko sobo se je izkazalo, da se je igralec spravil nad pohištvo, potem ko je spoznal, da je med svojim "večernim pohodom" izgubil svojo denarnico in prenosni telefon, poroča New York Post. Revija Life & Style je ocenila, da škoda znaša 7.000 ameriških dolarjev (oziroma okoli 5.000 evrov).

Na psihiatrijo v spremstvu Denise
Policisti Charlieja niso aretirali, marveč so ga odpeljali v bolnišnico, kjer so ga pregledali psihiatri. Na pregled ga je pospremila njegova nekdanja žena Denise Richards, ki je v hotelu bivala v sosednji sobi in se te dni mudi v New Yorku, saj promovira svoj najnovejši pisateljski projekt.

A tako Charliejev predstavnik za stike z javnostjo kot Denise dogodka (še) nista komentirala. Igralka je na socialnem omrežju Twitter zjutraj zapisala: "Dobro jutro! Pripravljam se ... Odpravljam se na pogovor s Howardom Sternom! Hmm ... Le kaj me lahko vpraša tokrat?!?!"

Se je pa zato oglasil Charliejev publicist, Stan Rosenfiled. "Ugotovili smo, da je Charlie imel močno alergično reakcijo na zdravila, ki jih je vzel in je bil zato odpeljan v bolnišnico. Pričakujemo, da ga bodo izpustili že jutri," je povedal za revijo Scoop.

Nov incident se je tako zgodil le dva meseca po tem, ko se je Charlie izognil zaporni kazni. Potem ko je priznal, da je na božični večer napadel svojo ženo Brooke Mueller in ji grozil z nožem, se je s tožilstvom pogodil za pogojno kazen.