Chrissy in John sta par že desetletje, poročena pa sta od leta 2013. Foto: AP
Chrissy in John sta par že desetletje, poročena pa sta od leta 2013. Foto: AP
Chrissy Teigen se ima za svoj eksotični videz zahvaliti mešanici norveških in tajskih korenin, odkrili so jo pred leti v domačem Huntington Beachu, ko je delala v neki deskarski trgovini. Foto: AP

Med sprehodom po rdeči preprogi z možem glasbenikom na nedeljski podelitvi nagrad igralskega ceha je 31-letna manenenka in mamica devetmesečne Lune namignila, da bo njun naslednji otrok "zagotovo fantek". Njena izjava je na družbenih omrežjih takoj sprožila govorice, da je noseča, saj da bi drugače težko vedela za spol prihodnjega naraščaja.

Čaka ju "moški" zarodek
A Chrissy, znana po tem, da je zelo dejavna na družbenih omrežjih, je na Twitterju hitro utišala domneve in dodala: "Rekla sem, da bo najin naslednji otrok deček, kar imava na voljo samo še en zarodek moškega spola. In ne, nisem noseča."

Ena izmed sledilk ji je zato takoj zabrusila, ali si je vzela vsaj minuto, da bi spočela po naravni poti, ali se raje izogiba seksu. Teigenova pa ji je v svojem slogu brez dlake na jeziku odgovorila: "Hvala za vprašanje, ti čarovnica. Skušala sem zanositi kakih devet let. Če te zanima še kaj, pa kar povej!"

Teigenova ne skriva, da jima z možem, s katerim sta par že deset let, otroka ni uspelo spočeti po naravni poti, njuna hči je plod dolgoletnih prizadevanj in končno uspelega postopka umetne oploditve.

Luna ima devet mesecev
Leta 2015 je v nekem pogovoru povedala: "Z Johnom sva imela težave. Otroke bi imela že pred petimi, šestimi leti, a kaj, ko se ni zgodilo ... Tako da si vsakič, ko me kdo vpraša, ali bom imela otroke, mislim: 'Nekega dne boš to vprašanje postavil napačnemu dekletu, ki zaradi tega res trpi, in to jo bo hudo prizadelo.' Tega res res ne maram. Nehajte me spraševati te stvari!"

Nekaj tednov po tej izjavi sta z Legendom razkrila, da pričakujeta naraščaj in aprila lani se je rodila Luna Simone Stephens, ki ima zdaj devet mesecev.

Zaradi odkritosti je lepotico pohvalilo že veliko ljudi, saj so tako laže zbrali pogum in spregovorili o svojih bolečih izkušnjah z neplodnostjo.

Lu and big bro!

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Nov 22, 2016 at 2:15pm PST