Abbey Clancey in Peter Crouch bosta kmalu zibala. Foto: Daily Mail
Abbey Clancey in Peter Crouch bosta kmalu zibala. Foto: Daily Mail
Collen in Wayne
Coleen je Waynu hitro oprostila preživete noči s prostitutko. Foto: EPA

Fotografije s počitnic v Dubaju dokazujejo, da je krizno obdobje Petra in Abbey za njima. Zveza manekenke in nogometaša se je znašla na trhlih nogah zaradi nogometaševe afere, ki pa jo je Clancyjeva zaročencu že oprostila.

Dokaz za to, da sta zaročenca znova našla ljubezensko harmonijo, so fotografije s počitnic. Njuno srečo je dodatno povečala vesela novica, da se jima bo kmalu pridružil nov družinski član.

Nasmešek na Coleeninem obrazu
Medtem ko sta si Abbey in Peter privoščila počitnice v Združenih arabskih emiratih, sta se Wayne in Coleen odpravila na Češko.

Zakonca se na svojem drugem poročnem potovanju, kot naj bi ga označil Wayne, nista uspela izogniti spretnim fotografskim objektivom. Paparaci so par namreč ujeli med romantično večerjo v eni izmed praških restavracij, na kateri se je Coleen po dolgem času znova vrnil nasmešek na obraz.

Čeprav je Coleen slavnemu nogometašu znova oprostila skok čez plot, pa Waynu škandal s prostitutko Jennifer Thompson, ni spregledala Coca-Cola. Lastniki podjetja so se namreč zaradi Rooneyjevega neprimernega obnašanja odločili razdreti pogodbo s slavnim nogometašem.

Wayne Rooney se je že vrnil v domovino, saj ga čakajo klubske obveznosti, Coleen pa je v Pragi ostala zaradi poslovnih obveznosti.