Courtney pravi, da je Dave osvajal Frances Bean. Foto: Reuters
Courtney pravi, da je Dave osvajal Frances Bean. Foto: Reuters

Razvpita rockerica se je na pevca zasedbe Foo Fighters, nekoč najboljšega prijatelja Kurta Cobaina, tokrat spravila na svojem zaščitenem Twitterjem profilu @cbabymichelle. Courtney je Dava obtožila, da je osvajal njeno hčerko Frances Bean Cobain in da je morebiti tudi spal z njo, opravljiva spletna stran Gawker pa je tvite objavila na svoji spletni strani.

"Od Frannijevega sostanovalca sem slišala, da je @davegrohl zapeljeval Frances. Nisem jezna nanjo, on je tisti, ki ga bom ubila," je napisala na svojem Twitterjevem profilu 47-letna pevka zasedbe The Hole ter dodala, da je od zanesljivih virov in voznika izvedela, da sta se Grohl in njena hči srečala na njegovem domu. Courtney je tvitnila tudi, da je Grohl "gnusen starec, ki je osvajal edinko Kurta Cobaina".

Grohl je prek svojega predstavnika sporočil, da je Courtney na njegovo žalost tokrat njega izbrala za žrtev na Twitterju: "Te nove obtožbe so izmišljene, vznemirjajoče in žaljive."

Courtney z novimi obtožbami, s katerimi je v slabo luč poleg Dava spravila tudi svojo hčerko, pri slednji verjetno nima več priložnosti za spravo. Pevka se svoji hčerki ne sme približevati, saj je ta sama na sodišču zahtevala, da prepovedo približevanje problematične matere, ki neprestano uživa mamila.