Alanis svoj gnev po koncu razmerij izlije v glasbo. Foto: EPA
Alanis svoj gnev po koncu razmerij izlije v glasbo. Foto: EPA

Coulier, najbolj znan po vlogi strica Joeyja iz Nore hiše, je zdaj za Huffington Post potrdil, da je v trenutku, ko je slišal pesem z albuma Jagged Little Pill, vedel, da gre za besedilo o njem. Znanih mu je bilo tudi veliko drugih podrobnosti (med drugim Alanis v besedilu sprašuje, ali mu tudi njegova sedanja izbranka privošči oralni seks v gledališču, a tega ni komentiral), predvsem pa ga je zadela vrstica ‘I hate to bug you in the middle of dinner.' (Res te nočem nadlegovati med večerjo.)

Kot pojasnjuje, je šlo za dogodek po tem, ko sta se z Alanis že razšla, ona pa ga je poklicala in rekel ji je: "Veš, zdajle ravno večerjam. Te lahko pokličem nazaj?" A med nekdanjima ljubimcema baje ni zamer, Coulierju je pevka rekla, da lahko na vprašanja o omenjeni pesmi odgovarja, kakor mu pač ustreza. Dave dodaja, da sta se razšla kot dobra prijatelja in Alanis neizmerno ceni: "Po pravici povedano je izjemen človek."

Zdaj 39-letna Alanis Morrissette se je po razhodu s Coulierjem začela videvati z Ryanom Reynoldsom, s katerim sta bila več let zaročena, a sta se nato razšla, dušo po razhodu z njim pa si je olajšala na albumu Flavors of Entanglement. Leta 2010 se je poročila z raperjem Mariem Treadwayem, znanim pod umetniškim imenom MC Souleye. Konec istega leta se je rodil njun prvi otrok, sin Ever Imre Morissette-Treadway.

Coulier ima iz prvega zakona z Jayne Modean zdaj že odraslega sina Luca.