Ronnie Wood in Sally Humphreys sta po treh letih zakona postala starša. Foto: Reuters
Ronnie Wood in Sally Humphreys sta po treh letih zakona postala starša. Foto: Reuters

Deklici sta dobili ime Gracie Jane in Alice Rose, njuno rojstvo v ponedeljek pa je bilo zgodnje darilo za glasbenika - Wood bo namreč jutri dopolnil 69 let.

Slavni kitarist pa ni sam v klubu znanih, ki pojasnjujejo: "Ne, to ni moj vnuk, to je moj otrok." Vanj so "včlanjeni" tudi pevca Rod Stewart in Paul McCartney, medijski mogotec Rupert Murdoch in igralec Robert de Niro.

Že devetkrat dedek
V Woodovem primeru je njegova tretja žena 38-letna Sally Humphreys, s katero sta se poročila decembra 2012, mlajša od sina Jesseja, ki se mu je rodil v prvem zakonu z ženo Krissy.

Z drugem zakonu z nekdanjo manekenko Jo Wood sta se mu rodila hčerka Leah in sin Tyrone, posvojil pa je tudi sina Jamieja iz njenega prejšnjega zakona.

Jo in Ronnie sta se ločila poleti 2008, ko jo je roker zapustil zaradi natakarice Ekaterine Ivanove, ki je takrat štela rosnih 20 let. Po 18 mesecih ljubezenskega razmerja se je začel sestajati z brazilsko manekenko Ano Araujo, nato pa je spoznal Sally, ki je zelo priljubljena med njegovimi otroki - ti imajo skupaj sicer že devet otrok.