Igralca bosta svojo ločitveno vojno prenesla v sodno dvorano. Foto: Reuters
Igralca bosta svojo ločitveno vojno prenesla v sodno dvorano. Foto: Reuters
Ashton Kutcher Mila Kunis
Ashtonu, najbolje plačanemu televizijskemu igralcu, je srce ukradla Mila Kunis. Foto: EPA

50-letna igralka je tako kot Ashton kot razlog za ločitev navedla klasične "nepremostljive razlike", od zvezdnika serije Dva moža in pol pa zahteva tudi finančno pomoč, kar je dokaj nepričakovana poteza, saj je Demi v 90. letih bila ena najbolje plačanih igralk v Hollywoodu. Za zdaj ni znano, kolikšen znesek zahteva Demi.

Ashton je decembra lani vložil ločitveni zahtevek, v njem pa je navedel, da od Demi ne želi denarja, sodišča pa ni prosil, da Moorovi ne dodeli preživnine. Ker se paru v šestletnem zakonu ni rodil noben otrok, obiski ali dodatna preživnina niso težava.

Ashton je med majem 2011 in majem 2012 zaslužil 24 milijonov dolarjev, kar je bilo dovolj, da se je povzpel na vrh seznama najbolje plačanih televizijskih zvezdnikov.

Ashton prevaral Demi
Demi in Ashton sta začela zvezo nekaj let po igralkini ločitvi od Brucea Willisa. Njuna zveza je postala glavna tema rumenega časopisja, predvsem zaradi starostne razlike - Demi je 16 let starejša od Ashtona.

Leta 2005 sta se v Los Angelesu poročila, novembra 2011 pa sta Kutcher in Moorova sporočila, da se razhajata, potem ko je on ženo prevaral s Saro Leal. Demi je odkritje povsem zlomilo, tako da se je morala po pomoč obrniti celo na center za zdravljenje odvisnosti, njene tri hčerke, ki so se ji rodile v zakonu z Bruceem Willisom, pa naj bi za nekaj časa pretrgale stik z materjo.

Kutcher se je po razhodu z Demi začel dobivati s svojo staro prijateljico, soigralko še iz časa serije Oh, ta sedemdeseta Milo Kunis. Demi, ki je ločitev veliko težje prenesla, pa polni časopisne stolpce z menjavanjem mlajših partnerjev.