25-letna Rumer je na Instagramu objavila fotografijo s počitnic, pripisala pa je:
25-letna Rumer je na Instagramu objavila fotografijo s počitnic, pripisala pa je: "Tako srečna sem, ker sem novo leto začela v družbi svoje matere in dragih prijateljev." Foto: Instagram
Sean Friday
Sean Friday, novi fant Demi Moore? Foto: Twitter

Demi preživlja počitnice v mehiškem Tulumu s svojo hčerko Rumer Willis in njenim fantom, igralcem Jaysonom Blairjem ter skupino prijateljev, med katero pa izstopa prav 27-letni Sean Friday, ki naj bi mu uspelo osvojiti hollywoodsko zapeljivko.

Paparaci so igralko in bobnarja ujeli na plaži v vse prej kot le prijateljskem vzdušju - Moorova mu je grizljala uho, "padali" so tudi poljubi ... Novi parček je, kot pišejo ameriški mediji, rojen.

Konec novembra se je igralka uradno ločila od igralca Ashtona Kuctherja, ki je od nje mlajši 15 let. Tako se je klavrno končal še tretji igralkin zakon - predtem je bila poročena z igralcem Bruceom Willisom, v zakonu so se jima rodile tri hčerke, prvič pa je v zakonski jarem skočila z rokerjem Freddyjem Moorom.

"Demi preživlja neverjeten čas," je za ameriški People dejal neimenovani vir, ki je dodal: "Videti je čudovito, deluje umirjeno in srečno - odličen začetek za novo leto. Za seboj želi pustiti vse slabe stvari."

Postavna Demi, tetovirani Sean
Demi je med drugim navdušila s svojo izklesano postavo, bobnar losangeleške skupine Dead Sara pa je "padel v oči" zaradi številnih tetovaž, ki prekrivajo njegovo telo, na prsih ima tako vtetoviran logo skupine astronavta s krili.

Zaljubljenca sta se spoznala maja, ko je Demi s svojo najstarejšo hčerko, 25-letno Rumer, obiskala koncert skupine Dead Sara.