Drew Barrymore in Will Kopelman novice o nosečnosti nista obešala na veliki zvon. Foto: EPA
Drew Barrymore in Will Kopelman novice o nosečnosti nista obešala na veliki zvon. Foto: EPA

"Ponosna sva, da lahko objaviva rojstvo najine hčerkice, Olive Barrymore Kopelman, ki se je rodila 26. septembra - zdrava, srečna in toplo sprejeta," so presrečni starši danes izjavili za revijo People.

"Hvala, ker spoštujete najino zasebnost v teh najbolj posebnih trenutkih najinega življenja," sta še dodala.

Čeprav so govorice o nosečnosti znane igralke začele krožiti že februarja, jih zakonca nikoli nista javno komentirala - šele čez nekaj mesecev sta pustila, da je slika povedala več kot tisoč besed. Objavila sta namreč portret Willa, ki nežno gladi ženin nosečniški trebušček.

Tretji zakon za igralko
Drew Barrymore in trgovec z umetninami Will Kopelman sta si v Kaliforniji obljubila večno zvestobo junija letos, poroka pa je potekala v krogu bližnjih. Med povabljenci so bili tudi številni znani obrazi, med drugim igralec Jimmy Fallon z ženo, igralka Busy Philipps z možem in seveda nevestina najboljša prijateljica Cameron Diaz.

To je za igralko sicer že tretji zakon - Barrymorjeva se je prvič poročila leta 1994 z lastnikom bara Jeremyjem Thomasom, s katerim je bila poročena le en mesec, drugič pa leta 1999 z igralcem Tomom Greenom, s katerim sta se ločila po petih mesecih. Poleg tega naj bi bila še dvakrat zaročena, prvič že pri 16 letih, ko je že veljala za divje dekle, zdaj pa si je končno le ustvarila družino.