Johnny s svojim možem, pravnikom Victorjem. Foto: Twitter
Johnny s svojim možem, pravnikom Victorjem. Foto: Twitter
Novico o poroki je Weir sporočil kar prej svojega Twitterja. Foto: MMC RTV SLO/Twitter

27-letni drsalec je novico o civilni poroki objavil na svojem Twitterju: "Poročen sem! @vitya_zvesda ♥".

Njegov tiskovni predstavnik pa je za revijo People sporočil: "27-letni Johnny Weir se je poročil z 28-letnim pravnim diplomantom z univerze Georgetown v civilnem obredu na sodišču v New Yorku v petek, 30. decembra 2011." In še: "Par je izmenjal na roko napisane zaobljube v družbi svojih ljubečih staršev, Tonyja in Lili Voronov ter Patti in Johna Weira. Par je prevzel priimek Weir-Voronov, a profesionalno bo Johnny še naprej uporabljal ime Johnny Weir."

"Postaven, bister, ljubeč"
Weir je ob tem v izjavi za javnost dodal, da je tako zelo srečen, da je našel partnerja: "Najti nekoga, s katerim lahko deliš svoje življenje, je ena najpomembnejših stvari, kar jih lahko človek stori, mi je nenehno dopovedovala moja mama. Victor je poosebljen džentelmen, postaven, bister in ljubeč. Najina pot do poroke je bila hitra, a na njej nisem nikdar okleval. V čast mi je, da sem se lahko poročil v odlični zvezni državi New York, in upam, da bo več držav sprejelo zakone, ki bi dopuščali Američanom, da se lahko združijo prek ljubezni in poroke."
Par že na dopustu
Kasneje je Weir tvital še, da bo poročna slovesnost potekala poleti: "Poroka poleti! A vse uradne zadeve sem opravil zdaj! Nič več življenja v grehu!"

Johnny in Victor bosta medene tedne preživela v Dominikanski republiki: "Pristala v Punta Cani! Čas za Corono z limeto in mečarico!"
Leta 2010 je imel Weir svoj lastni resničnostni šov Be Good Johnny Weir, ima pa tudi svojo lastno modno linijo pri eDressme.com.