Na Mitchevi spletni strani je zapisano, da je album mešanica džeza, svinga in crooninga. Toda ni popizdelek, je zatrdil. Foto: EPA
Na Mitchevi spletni strani je zapisano, da je album mešanica džeza, svinga in crooninga. Toda ni popizdelek, je zatrdil. Foto: EPA

Mitch, ki je po poklicu taksist, je tako zakorakal po stopinjah svoje hčerke Amy. Javnost ga je lahko temeljito spoznala, ko je prek medijev delil nasvete problematični hčerki.

"Če mi uspe, bom imel celo vrsto privržencev in bom lahko ukazoval ljudem ter pokazal Amy, kako naj se obnaša kot diva," je povedal Mitch za tiskovno agencijo Reuters ob predstavitvi albuma Rush of Love.

"Saj veste, res bi ji rad pokazal, kako se to dela. Namreč garderoba, ki so mi jo dodelili danes, je bila kot soba za metle – brez Jacka Danielsa ali šampanjca. Mislim, da je to popolnoma žaljivo," se je pošalila glava družine Winehouse.

Amy vzrok za album
Ob tem je dodal, da mu je prav hčerkina slava pripomogla k temu, da je ustanovil lastno podjetje. Prav tako je priznal, da ne bi mogel izdati albuma, če bi se Amy še vedno spopadala s težavami v zasebnem življenju.

Britanka se je po osvojenih petih grammyjih za album Back znašla v težavah z zakonom in mamili. "Prej ni bila pretirano dobro, ampak zdaj je veliko bolje. Ne bi mogel izpeljati tega projekta, če bi bila še vedno bolna," je še dodal.