Elle je drugič skočila v zakonski jarem. Foto: EPA
Elle je drugič skočila v zakonski jarem. Foto: EPA

Neimenovani vir je za Us Weekly potrdil, da sta si zaljubljenca obljubila večno zvestobo pred prijatelji in svojci, več podrobnosti o poroki pa za zdaj ni znanih.

49-letna lepotica in šest let mlajši dedič hotelskega imperija sta bila par med letoma 2010 in začetkom 2012, nato pa sta se na hitro razšla in o razlogih za prekinitev zveze molčala. Nato je bila Macphersonova nekaj časa v zvezi s 57-letnim britanskim nepremičninskim mogotcem Rogerjem Jenkinsom, a sta se jeseni razšla.

Jeseni, ko je Soffer doživel helikoptersko nesrečo, v kateri je umrl njegov dobri prijatelj Lance Vadlez, sam pa si je poškodoval hrbtenico, je Avstralka odhitela k njegovi bolniški postelji. Da sta Soffer in Macphersonova znova skupaj, sicer sploh ni bilo znano (v javnosti se je nekdanja manekenka pojavljala sama, o svoji zasebnosti pa tudi sicer nerada govori), zato je novica o njuni zaroki, o kateri je prvi poročal Planet Hollywood, bila še toliko večje presenečenje. Marca sta tako ljubezen okronala z izmenjavo zaročnih prstanov - Elle je takrat na eni izmed londonskih zabav ponosno pokazala dragoceni prstan.

To je drugi zakon za Elle, od leta 1986 do leta 1989 je bila poročena z modnim fotografom Gillesom Bensimonom. Pozneje je bila dolgo v zvezi s poslovnežem Arpadom Bussonom, rodila pa sta se jima dva sinova: 15-letni Arpad Flynn in 10-letni Aurelius Cy.