Nova poroka na vidiku? Foto: EPA
Nova poroka na vidiku? Foto: EPA

Po pisanju ameriške revije Star je 39-letna Eva svojemu sedem let mlajšemu partnerju dejala, da želi biti zaročena, še preden dopolni 40 let - rojstni dan praznuje 5. marca.

Igralec naj bi želje svoje drage že uslišal, neimenovani vir je za revijo tako dejal: "Eva je zabičala Ryanu, da želi biti zaročena pred svojim 40. rojstnim dnem, on pa je še predtem načrtoval, da jo zaprosi za roko. Na skrivaj se je dobil z oblikovalcem prstanov Neilom Lanom."

Ryan je trenutno polno zaposlen s snemanjem svojega režijskega prvenca How to Catch a Monster (Kako ujeti pošast), a vseeno naj bi našel čas za romantičen pobeg v dvoje, na katerem naj bi tudi zaprosil svojo drago.

Eva je prav tako del igralske ekipe v filmu How to Catch a Monster, tako da je lahko Ryanu stoji ves čas ob strani. Po poročanju preostale filmske ekipe - med njimi najdemo še igralce Saoirse Ronan, Matta Smitha in Christine Hendricks - zaljubljenca ves čas izkazujeta ljubezen drug drugemu.

Zaljubljenca bomo lahko kmalu videli skupaj v The Place Beyond the Pines, filmu, v katerem igrata zakonca. Prav med snemanjem tega filma so preskočile iskrice med igralcema.