Igralki sta novi parček. Foto: EPA/Imdb
Igralki sta novi parček. Foto: EPA/Imdb
Maja se je ločila od Jamieja Bella. Foto: Reuters

27-letno Woodovo, ki je po razhodu od zaročenca Marilyna Mansona leta 2011 priznala, da so ji všeč tudi ženske, so z novo ljubeznijo opazili na enem izmed glamuroznih dogodkov v Los Angelesu. Igralki nista skrivali ljubezni, piše newyorški Page Six, držali sta se za roke in si izmenjavali tudi nežnosti.

"Evan je nora na Katherine. Všeč ji je bila že pred nekaj leti, zdaj pa se dejansko nekaj med njima dogaja," je povedal neimenovani vir za Us Weekly. "Razlika v letih je sploh ne moti, meni, da sta odličen par. Presrečna je, Katherine pa prav tako."

Ločitev od "baletnika"
Evan, najbolj znana po vlogah v Rokoborcu (2008) in drami o težavnem dekliškem odraščanju Trinajst (2003), se je od igralca Jamieja Bella (zvezdnika filma Billy Elliot) ločila maja po skoraj dveh letih zakona, v zakonu pa se jima je rodil sin. "Evan Rachel Wood in Jamie Bell sta se odločila, da se razideta," je sporočil njun predstavnik za javnost. "Zelo se ljubita in se spoštujeta ter bosta seveda ostala zavezana družnemu vzgajanju svojega sina. To je vzajemna odločitev in ostajata tesna prijatelja.

Igralka, manekenka in pevka je bila veliko pozornosti deležna tudi s svojo zvezo s "šokrokerjem" Marilynom Mansonom, nekaj časa pa je bila tudi v zvezi z igralskim kolegom Shanom Westom.