Cuocova se je po sedmih mesecih sestajanja s Sweetingom poročila lani na najdaljšo noč v letu. Foto: EPA
Cuocova se je po sedmih mesecih sestajanja s Sweetingom poročila lani na najdaljšo noč v letu. Foto: EPA

"Je slabo, če rečeš, da nisi? To ni nekaj, o čemer premišljujem," je o feminizmu razmišljala v pogovoru za revijo Redbook in nadaljevala: "Stvari so danes drugačne in vem, da je bilo veliko dela, s katerim so si utrdile svojo pot, narejenega pred mojim rojstvom ... Nikoli nisem bila tista feministka, ki je zahtevala enakopravnost, toda mogoče je to zato, ker se nisem nikoli soočila z neenakostjo."

Te besede so dvignile v zrak feministke, toda zvezdnica je na Instagramu opozorila, da je del industrije, kjer pogosto obračajo besede. "Hvaležna sem, da so močne ženske utrdile pot k uspehu številnim drugim," je zapisala igralka in se opravičila vsem, ki jih je z izjavo užalila.

V intervjuju za omenjeno revijo je tudi spregovorila o svojem zakonu. S teniškim igralcem Ryanom Sweetingom se je igralka poročila pred dobrim letom. "Ryanu kuham pet večerov v tednu. Zaradi tega se počutim kot prava gospodinja. Uživam v tem, ampak vem, da zveni starokopitno. Rada imam idejo, da ženska skrbi za svojega moža, zato rada pridem domov in mu strežem," je izjavila.

28-letna igralka in dve leti mlajši tenisač z Bahamov, ki se je preselil v ZDA, sta se poročila na najdaljšo noč v letu, pred družino in prijatelji v Malibuju.