Cristiano je v Zürich pripotoval skupaj s svojimi najdražjimi - sinom in srčno izbranko. Foto: Reuters
Cristiano je v Zürich pripotoval skupaj s svojimi najdražjimi - sinom in srčno izbranko. Foto: Reuters
false
"Gasilska" za konec - Cristiano Ronaldo z mamo Dolores, sestrama Katio in Telmo, sinom Cristianom Jr. in dekletom Georgino. Foto: Reuters

Na galaprireditvi Fife, kjer podeljujejo nagrade najboljšim nogometašem preteklega leta, je v središču pozornosti prav nogometaš Reala. Poleg tega, da je osvojil Fifino nagrado za najboljšega nogometaša leta, pa je dodatno pozornost pritegnil s svojim spremstvom. Tako kot pretekla leta ga na prireditvi spremlja sin Cristiano Jr., vse oči pa so uprte v temnolaso dekle.

Gre za novo srčno izbranko, ki jo je nogometaš prvič predstavil na kakšnem javnem dogodku.

21-letna Španka Georgina Rodriguez in deset let starejši Portugalec naj bi se spoznala na zabavi modnega dvojca Dolce&Gabbana v Madridu. Kot pišejo španski mediji, se videvata že nekaj mesecev, novembra so ju skupaj videli v Disneylandu v Parizu, španska revija ¡Hola! je pred enim mesecem prva objavila fotografijo domnevnega para, ki pa zdaj svoje ljubezni ne skriva niti v javnosti.

Od Kim do Irine
Nazadnje so Cristiana povezovali z manekenko in nekdanjo mis Španije Desire Cordero, s katero sta vztrajala le nekaj mesecev. Nogometaš je znan kot veliki osvajalec, njegove bolj ali manj resne spremljevalke so bile - hotelska dedinja Paris Hilton, zvezdnica resničnostnih šovov Kim Kardashian, ruska manekenka Irine Shayk ...

Podelitve nagrad najboljšim nogometašem so se s svojimi lepšimi polovicami udeležili še številni nogometaši, fotoutrinke si lahko pogledate spodaj.