Charlize in Sean na rdeči preprogi. Foto: Reuters
Charlize in Sean na rdeči preprogi. Foto: Reuters

Zaljubljenca sta se po uspešnem debiju na ameriškem modnem dogodku leta, na prireditvi Met Gala v Metropolitanskem muzeju v New Yorku, prvič javno kot parček predstavila še v Los Angelesu. Skupaj sta se udeležila premiere filma A Million Ways To Die In The West, v katerem v glavni vlogi nastopa prav Charlize.

38-letna igralka je bila tako na rdeči preprogi deležna večje pozornosti novinarjev in fotografov, njen 15 let starejši partner in kolega pa je vse mirno opazoval iz ozadja. Tako Charlize kot Sean sta bila za to priložnost od pete do glave oblečena v črno, navdušila sta tudi modne kritike, tako da počasi, a vztrajno postajata eden najbolje oblečenih parov v Hollywoodu.

Čeprav sta igralca v zvezi šele štiri mesece, je ta po pisanju ameriških medijev zelo resna, razmišljala naj bi že o poroki. "Želi pokazati, kaj čuti do Charlize, zato je dal izdelati poseben napis. Charlize bo zaprosil takoj, ko bo prstan končan," je dejal neimenovani vir za ameriški Star.

Sean bi se v tretje sprehodil do poročnega oltarja - njegova prva žena je bila Madonna, druga pa Robin Wright -, Charlize pa bi usodni da izrekla šele prvič. Sean ima iz zakona z Robin sina in hčerko, Charlize pa ima posvojenega sina Jacksona.

Dvojica bo kmalu združila moči tudi na filmskem platnu - Sean bo režiral film The Last Face, v njem pa bo nastopila južnoafriška igralka. Film naj bi kmalu začeli snemati v Afriki.