Princ Charles je na čaj povabil Cheryl Cole in predsednico njene fundacije Kristino Kyriacou. Foto: Reuters
Princ Charles je na čaj povabil Cheryl Cole in predsednico njene fundacije Kristino Kyriacou. Foto: Reuters

Charles in Cheryl sta se ob popoldanskem čaju pogovarjala predvsem o sodelovanju pri dobrodelnem projektu slavne Britanke, fundaciji za pomoč mladostnikom, ki bo začel delovati aprila.

Ker se bo fundacija osredotočala predvsem na mlade, je pomoč ponudil tudi princ Charles sam, ki že od leta 1976 vodi dobrodelno organizacijo, namenjeno pomoči mladim pri iskanju zaposlitev in izobrazbe, Prince's Trust.

Članica nekdanje zasedbe Girls Aloud ugotavlja: "Vse preveč mladih odrašča v prepričanju, da ni nikomur mar zanje in da ne bodo nikoli naredili ničesar iz sebe." A 27-letnica v nasprotju z mnogimi pravi, da verjame vanje: "Toliko sposobnosti imajo, a ne morejo uspeti, če nimajo prave podpore. Ravno to želim doseči s svojo fundacijo - jim odpreti oči, da bodo prepoznali svoje zmožnosti."

Modni kritiki pa so se seveda bolj kot plemenitemu namenu posvetili preučevanju Cheryline garderobe. Sklep? Sicer bolj elegantno kot sicer, a še vedno neprimerno za obisk Clarence Housa (rezidence prestolonaslednika).