Za izgubo teže naj bi bili krivi stres in naporni nastopi. Foto: Daily Mail
Za izgubo teže naj bi bili krivi stres in naporni nastopi. Foto: Daily Mail
Catherine Zeta Jones
Sojenje Michaelovemu sinu je bila huda preizkušnja za družino. Foto: Daily Mail

40-letna valižanska lepotica Catherine Zeta-Jones že od nekdaj slovi zaradi svoje ženske postave z oblinami na pravih mestih. A, ko se je lepotica udeležila zabave dobrodelne organizacije Robin Hood Foundation v New Yorku, ni bilo o oblinah ne duha ne sluha.

Tudi z zanimivo asimetrično kričeče rdečo obleko in nekoliko drugače urejeno pričesko lepotica ni mogla skriti, da je v zadnjem času izgubila kar nekaj kilogramov. Kot pišejo mediji, naj bi temnolaska zadnje mesece stalno izgubaljala kilograme predvsem zaradi napornih nastopov na broadwayskih deskah. Njena predstava je namreč na sporedu osemkrat na teden.

Za hujšanje kriva napor in stres?
Z njenim izgubljanjem kilogramov pa ima gotovo opraviti tudi stres, pravijo poznavalci. Med sojenjem 31-letnemu sinu iz Michaelovega prvega zakona, Cameronu, je ves čas stala možu ob strani. Catherine pa je celo pisala sodniku, da bi bil milosten pri izreku sodbe pastorku zaradi posedovanja in prodaje mamil. Cameron je kljub vsemu dobil pet let zaporne kazni, kar je bil hud udarec za družino Douglas.

Kakor koli, na prireditvi je igralski par skušal pozabiti na osebne težave in čim več prispevati k zbiranju sredstev fundacije, ki pomaga socialno ogroženim. V organizaciji so dejavni tudi nekateri drugi znani obrazi, med njimi producent Harvey Weinstein in igralka Gwyneth Paltrow. Lani so na primer zbrali kar 72,2 milijona ameriških dolarjev.