Družino fotografi spremljajo na vsakem koraku. Foto: Reuters
Družino fotografi spremljajo na vsakem koraku. Foto: Reuters
Zmešnjava na koncertu Kanyeja Westa. Foto: Reuters

Zvezdnik je na brezplačnem koncertu, ki ga je organiziral v armenskem mestu Jerevan, "storil nekaj drugačnega", kot je napovedal ob koncu dogodka. Da bi se približal oboževalcem, je med izvajanjem skladbe skočil v jezero, kar je povzročilo zmešnjavo. Oboževalci so namreč sledili slavnemu glasbeniku in ga obkolili z vseh strani, tako da so ga morali policisti in njegovi varnostniki zvleči iz jezera.

"Na tisoče ljudi je bilo tam, Kanye je skočil v jezero Swan, da bi se približal oboževalcem na drugi strani, nato pa so tudi oni skočili v jezero," se je z "ljudskim" možem pohvalila na Twitterju resničnostna zvezdnica.

Naslednji dan po incidentu sta se Kim in Kanye s hčerko North West in Khloe Kardashian odpravila v Jeruzalem, kjer sta v armenski katedrali iz 12. stoletja krstila svojo edinko.

Sestre Kardashian (najstarejša Kourtney, ki ima tri majhne otroke, je na izletu manjkala, Kim pa spremljata mož Kanye West in hči North) so zelo ponosne na armenske korenine po očetovi strani. V državi na južnem Kavkazu so jih pričakale gruče oboževalcev, fotografi jih spremljajo na vsakem koraku, pričakali so jih z že kar kraljevskimi častmi - sestri je sprejel tudi armenski premier Hovik Abrahamjan.