Rihanna je za Katy naročila tudi predstavo cirkuške skupine Cirque du Soleil. Foto: Just Jarred
Rihanna je za Katy naročila tudi predstavo cirkuške skupine Cirque du Soleil. Foto: Just Jarred

Druščina približno 25 prijateljic, med katerimi je bila tudi pevka Rihanna, ki je dekliščino organizirala, se je najprej zbrala ob bazenu v Hard Rock Hotel Beach Clubu v Las Vegasu. Gostje so bile precej neopažene, medtem ko so pile šampanjec, pivo in vodko ter zobale prigrizke.

Ob bazenu so dekleta uživala v sproščujočem okolju, se smejala in malo zaplesala. Katy, ki je nosila bel bikini in sončna očala, se je očitno pripravila na zabavo s precej alkohola, saj je kmalu po prihodu na bazen na svojem twiterju profilu objavila: "Prijavljam se za presaditev jeter."

Dekleta so se pozneje z limuzino zapeljala v kazino, na večerjo in na koncu še v nočni klub XS. 25-letnica je nosila črno svetlikajočo se kratko obleko in majhen klobuček s pajčolanom. Zabava se je nadaljevala v striptiz klubu, kjer so striptizete zaplesale na Katyjine pesmi.

Zvezdnica je pred kratkim priznala, da si za dekliščino želi Rihannin striptiz. V klubu je samo zanjo zaplesala ena izmed striptizet, Rihanna pa ni odvrgla oblačil. Morda se je kaj več zgodilo v nadaljevanju večera, ko se je druščina odmaknila od oči javnosti in zabavo nadaljevala v zasebnih prostorih.