Megan Fox - vedno priljubljen fotografski motiv. Foto: Allure
Megan Fox - vedno priljubljen fotografski motiv. Foto: Allure

23-letna igralka pride na svoje fotografiranje za naslovnico Allura v Los Angelesu z elektronsko knjigo - trenutno bere knjižno uspešnico seznama New York Timesa Jesus Interrupted: Revealing the Hidden Contradictions in the Bible (And Why We Don’t Know About Them) (Razkrivanje prikritih protislovij v Bibliji: In zakaj ne vemo za njih).
Lepa zvezdnica Transformerjev je za revijo spregovorila, kot smo že vajeni - precej brez zadržkov.
O svoji fotografiji zgoraj brez, ki je prišla na dan med snemanjem filma Passion Play:
"Če bi vedela, kdo je posnel to sliko, bi tega človeka osebno poškodovala - fizično bi ga poškodovala. Nisem pof*** resničnostna zvezdnica, ki dvori paparacem in ki si želi, da me ves pof*** čas fotografirajo.
Sem v službi in skušam igrati lik in skušam biti resna, dogaja se mi pa to "sranje". Razbesni me."
O plastičnih operacijah:
"Vse bi spodbujala, da se najprej pogovorijo s terapevtom, da skušajo ugotoviti, od kod prihaja ta želja, ker velikokrat ni povezana z vašimi zobmi ali nosom ali brado - operacija vam te negotovosti, vaše nesamozavesti ne bo odpravila.
A če tudi po pogovoru še čutite, da gre za nekaj, kar si res želite, potem to storite. Neverjetno je, da imamo tehnologijo, ki nam to omogoča."
O izogibanju družabnih dogodkov iz sveta zabave:
"Vsi se vsem prilizujejo. Sovražim prejemati komplimente; sovražim, da mi govorijo, da sem talentirana ali da ljudje mislijo, kako bom postala velika filmska zvezda.
Vedno se mi zdi, da je prisiljeno in lažno."