Milan v pričakovanju očeta. Foto: Reuters
Milan v pričakovanju očeta. Foto: Reuters
Shakira in Gerard Piqué
Shakira in Gerard Piqué sta se pri prvi nosečnosti v dobrodelne namene tudi "slekla". Foto: Twitter

Po tekmi so fotografi v objektiv ujeli tričlansko družino, ki se je veselila uspeha katalonske ekipe. Shakira je za tekmo izbrala športen videz, Milan, ki je po tekmi stekel v objem očeta, pa je bil oblečen v dres Barcelone.

Milan, ki bo januarja dopolnil dve leti, je že od prve minute življenja član znamenitega nogometnega kluba. Pique je namreč še pred otrokovim rojstvom dejal, da bo posnemal potezo svojih staršev, ki so ga med navijače blaugrane vpisali že kmalu po rojstvu, za svoje 25-letno članstvo v klubu je zato prejel tudi srebrni znak. "Starši in stari starši so mi že zelo zgodaj pokazali, kaj pomeni biti pravi navijač, navijač s srcem, pripadnik Barcelone do smrti," je dejal. "To želim naučiti tudi svojega sina."

Prihaja novi družinski član
Družina bo kmalu dobila novega družinskega člana, Shakira je drugič noseča, nosečniškega trebuščka pa ne more več skriti.

Prvič so se govorice o nosečnosti izjemno priljubljene pevke pojavile na sklepni slovesnosti nogometnega prvenstva v Braziliji, ko je Shakira zanjo presenetljivo sramežljivo zakrivala svoj trebušček. Pred kratkim pa sta skupaj z nogometašem Gerardom Piquejem le priznala, da bosta konec leta 2014 spet zibala.

37-letna pevka in deset let mlajši nogometaš sta se spoznala ob koncu svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki pred štirimi leti. "Če ne bi bilo pesmi Waka Waka - Time for Africa, ne bi bilo mojega sina Milana," je pred časom Shakira razkrila, kako sta se s Piquéjem spoznala - on je namreč nastopil v videu za omenjeno pesem, ki je bila sicer uradna pesem svetovnega nogometnega prvenstva v Južni Afriki.