Fotografi so prežali izza vogala. Foto: EPA
Fotografi so prežali izza vogala. Foto: EPA

Večno zvestobo sta si obljubila v Italiji, v cistercijanskem samostanu San Galgano v romantični Toskani. Mladoporočenca sta se sicer poskušala skriti pred fotografskimi objektivi, vendar so bili paparaci vztrajni, a skupaj jim ju kljub vsemu ni uspelo ujeti.

29-letna nevesta, sicer manekenka za spodnje perilo, je poglede pritegovala s poročno obleko s poudarjenim čipkastim hrbtnim izrezom, ženinov najlepši okras pa je bil njun 19-mesečni sin, ki ga je nosil v naročju.

Med svati je bil vodja Ferrarijevega dirkalnega moštva Maurizio Arrivabene z ženo Stefanio Bocchi, Kimijevi sodirkači pa naj na poroko, ki je potekala le v ozkem krogu najbližjih, ne bi bili povabljeni.

Nezaupljivi Kimi
Je bil pa Finec, ki je v karavani formule ena zmagal že dvajsetkrat, že poročen. Konec julija 2004 se je poročil z nekdanjo mis Skandinavije Jenni Dahlman, vendar pa sta se leta 2013 dokončno razšla.

Virtanenova je v zadnjem intervjuju za finsko žensko revijo priznala, da je Kimi zelo nezaupljiv človek in je potreboval kar nekaj časa, preden ji je začel zaupati. Razkrila je tudi, da si dirkač želi še več otrok. Dejala je, da bi se sam že takoj odločil za še enega, vendar je ona tista, ki odlaša s to odločitvijo, saj je bila prva nosečnost zanjo zelo težka.