Alexis Bledel in Vincent Kartheiser sta se poročila na skrivaj. Foto: AP
Alexis Bledel in Vincent Kartheiser sta se poročila na skrivaj. Foto: AP
Najbolj vroči par Hollywooda - Sofia Vergara in Joe Manganiello. Foto: Reuters

Čeprav je od njune poroke minilo že nekaj časa, poročila sta se namreč na skrivaj avgusta 2014, se igralca dogodkov v nasprotju z drugimi Hollywoodčani ne udeležujeta pogosto.

Pretekli konec tedna pa sta naredila izjemo in se skupaj udeležila podelitve filmskih nagrad SAG, kjer je bil Vincent skupaj s kolegi iz serije Oglaševalci (Mad Men) nominiran v kategoriji igralska zasedba v dramski seriji. Zmaga je v omenjeni kategoriji na koncu pripadla Downton Abbey.

Ljubezen med 34-letno Alexis in dve leti starejšim Vincentom je vzcvetela prav med snemanjem Oglaševalcev - Alexis je v seriji igrala Beth Dawes, razočarano predmestno gospodinjo, ki se s Kartheiserjevim likom zaplete v zunajzakonsko razmerje, nato pa je končala na šokterapiji v psihiatrični ustanovi.

In medtem ko Vincenta ne bomo več gledali v vlogi Peta Campbella v seriji Oglaševalci, pa se na male zaslone vrača Alexis z vlogo, ki ji je tudi prinesla slavo. Netflix in Warner Bros bosta oživela priljubljeno serijo Midve z mamo (Gilmore Girls). Po več kot osmih letih se bo serija vrnila na male zaslone, in sicer v filmski različici - predvajali bodo štiri filme, ki bodo trajali 90 minut.

Najbolj vroča zakonca v Hollywoodu
Na podelitvi SAG sta veliko pozornosti pritegnila tudi novopečena zakonca Sofia Vergara in Joe Manganiello, ki pa v nasprotju z Alexis in Vincentom ne skrivata svojega zasebnega življenja pred radovednimi očmi javnosti.

Poročila sta se novembra lani po dobrem letu zveze, fotografije s poroke sta delila tudi z javnostjo, prvič po poroki pa sta se kot zakonca udeležila večjega filmskega dogodka v Hollywoodu.