Corinne Foxx želi postati igralka. Foto: Twitter Golden Globes
Corinne Foxx želi postati igralka. Foto: Twitter Golden Globes
Corinne s slavnim očetom. Foto: Reuters
Corinne se ukvarja tudi z manekenstvom. Foto: Instagram Corinne Foxx

Hollywoodsko združenje tujih novinarjev je letos izbralo 21-letno študentko, ki vabila seveda ni zavrnila.

Kot je povedala Corinne, jo je izbor "zadel kot strela z jasnega", še vedno pa ji ni popolnoma jasno, zakaj so izbrali prav njo. A nove vloge se še kako veseli, pri tem pa ji z nasveti pomaga tudi lanska misica Gree Grammer, ki ji je povedala, da je najtežje nagrajence usmeriti v pravo smer. In kakšen nasvet ji je dal oče: "Moj oče ne živi v resničnem svetu, navajen je biti na odru, navajen je nastopati, tako da mi njegovi nasveti ne pomagajo prav veliko. Rekel mi je: 'Preprosto je, ne razmišljaj o tem, zabavno bo.'."

Prvi mož Zlatih globusov je sicer Ricky Gervais, številni pa Corinne opozarjajo na voditelja ostrega jezika. "Vsi me opozarjajo nanj. Vsi me sprašujejo, ali sem pripravljena nanj. Zdaj sem pa resnično živčna," se je pošalila Corinne in dodala, da vse življenje živi s komikom, tako da se bo zmogla spopasti tudi z Rickyjem.

Naslov mis ali mistra zlatih globusov vsako leto podelijo hčeri ali sinu slavne osebnosti iz sveta filma, ki se po navadi prav tako ukvarja s filmom - Corinne za zdaj ni pristopila k igralstvu čisto zares, bolj se je ukvarjala z manekenstvom. Po koncu šolanja pa se namerava posvetiti le igralstvu, saj so to njene sanje. Da bi postala uspešna igralka.

Na Zlatih globusih je svojega očeta spremljala leta 2013, kot se spominja, pa je šlo za nepozabno izkušnjo. "Gre za poseben šov, saj kombinira televizijo in film, tako da dobiš najboljše." Zmagovalce bodo razglasili 10. januarja na tradicionalni podelitvi v Los Angelesu.

V zadnjih letih so se na zlatih globusih predstavile Dakota Johnson (hči Dona Johnsona in Melanie Griffith), Sosie Bacon (hči Kevina Bacona in Kyre Sedgwick), Rumer Willis (hči Brucea Willisa in Demi Moore), Greer Grammer (hči Kelseyja Grammerja) ...

Corinne svojega očeta redno spremlja na rdečih preprogah, nekaj njunih fotografij pa si lahko pogledate spodaj.