Arnold je rodno grudo razkazal svojemu dekletu. Foto: EPA
Arnold je rodno grudo razkazal svojemu dekletu. Foto: EPA

Zaljubljenca sta se z roko v roki pojavila na včerajšnjem vrhuncu svetovnega pokala alpskega smučanja v Kitzbühelu, v ciljni areni pa sta bila deležna največ pozornosti.

Schwarzeneggerja in Milliganovo so prvič opazili skupaj lani, zveza pa se je, kot kaže, razvijala, čeprav je bilo nekaj časa govora o tem, da se bo Arnold vrnil k nekdanji ženi Marii Shriver, s katero sta bila poročena 25 let (uradno še nista ločena), skupaj pa imata štiri otroke.

Schwarziju sledijo povsod
Arnie je imel v Kitzbühelu ob sebi izbrano družbo avstrijskega in mednarodnega športnega in političnega prizorišča. Eden najbolj znanih Avstrijcev se je v ciljni areni zapletel v pogovor tudi z avstrijskim kanclerjem Wernerjem Faymannom, skupaj pa sta se razveselila zmage rojaka Hannesa Reichelta, ki je najhitreje presmučal smuk na Petelinjem grebenu in tako Avstriji prinesel prvo zmago po letu 2006.

Igralec, ki se je pri 21 letih odločil za selitev v ZDA, kjer je nazadnje tudi ostal in si tam ustvaril družino ter bogato filmsko-politično kariero, se vedno rad vrne na svojo rodno grudo. Leta 2011 je v svojem rojstnem kraju Thalu, nedaleč od Gradca na avstrijskem Štajerskem, celo odprl muzej o svojem življenju in karieri.

V Avstriji se je igralec udeležil tudi več zabav, na eni izmed teh je poskušal tudi klobase in preste, kamor koli pa Arnold že gre, mu sledi veliko število novinarjev in fotografov.

Fotoutrinke iz Avstrije si lahko pogledate spodaj.