Zapeljiva Camila Alves na modni brvi. Foto: EPA
Zapeljiva Camila Alves na modni brvi. Foto: EPA

Na tradicionalni dobrodelni modni reviji ameriškega narodnega inštituta za raziskovanje srčnih, pljučnih in krvnih bolezni v New Yorku se tokrat namreč niso predstavile manekenke, ampak znana dekleta z drugih področij, vsem pa je bilo skupno to, da so nosila zapeljive rdeče obleke. Nekatere so bile kričeče rdeče, druge temnejših odtenkov, ene kratke, druge dolge, široki razporki pa so odkrivali hrbet in noge.

27-letna brazilska manekenka Camila Alves, ki je pred enim letom McConaugheyju rodila drugega otroka, je na modni brvi naravnost blestela, Matthew pa ji je navdušeno ploskal iz prve vrste in kot 'nor' pritiskal na sprožilec fotoaparata. Med gledalci je sedela tudi igralka Susan Sarandon, ki je prišla ploskat svoji hčerki Evi Amurri, poslovnež Bill Rancic (zmagovalec prve sezone resničnostnega šova Vajenec Donalda Trumpa) je spodbujal svojo ženo, znano televizijsko voditeljico Giuliano Rancic.

V rdečem so se sprehodile tudi kraljica burleske Dita von Teese, zvezdnica resničnostnega šova The Hills Audrina Patridge, igralke Denise Richards, Suzanne Somers in Garcelle Beauvais, ki je najbolj znana po vlogi države tožilke Valerie Heywood v seriji Newyorška policija, ter pevka Natasha Bedingfield, ki je tudi zapela.