Takole je Madonna v razvpiti knjigi Sex pozirala s takratnim ljubimcem Vanillo Iceom. Foto: Warner Books
Takole je Madonna v razvpiti knjigi Sex pozirala s takratnim ljubimcem Vanillo Iceom. Foto: Warner Books

"Bila je starejša od mene in odlična ljubimka," je danes 43-letni Vanilla Ice (s pravim imenom Robert Van Winkle) povedal za britanski tabloid News of the World. A osemmesečno razmerje se je končalo po izdaji njene knjige Sex, za katero je poziral tudi Vanilla.

Nekdanji raper, ki se je v spomin neke generacije zapisal z uspešnico Ice Ice Baby, pojasnjuje, da je danes 52-letno Madonno zapustil, potem ko so natisnili omenjeno knjigo, saj je bil prizadet, ker je brez privolitve postal del tega "lajdrastega" paketa. "Bilo je ogabno in ceneno. Bila sva v razmerju, zdelo pa se je, da spi še z mnogo drugimi ljudmi," zdaj pravi Van Winkle.

Madonno, ki je bila nazadnje poročena z režiserjem Guyem Ritchiejem (z njim ima sina Rocca, skupaj sta posvojila še malavijski siroti Davida Bando in Mercy James), po ločitvi pa nekaj časa v romantični zvezi z igralcem bejzbola Alexom Rodriguezom in nato še z brazilskim manekenom Jesusom Luzom, so povezovali s kar nekaj moškimi. Med njimi so bili tudi igralec Sean Penn, s katerim je bila poročena med letoma 1985 in 1989, publicist John F. Kennedy mlajši, igralec Warren Beatty, glasbenik Lenny Kravitz, košarkar Dennis Rodman in osebni trener Carlos Leon, s katerim ima 14-letno hčer Lourdes.