Vojna med bratoma Gallagher se nadaljuje. Foto: EPA
Vojna med bratoma Gallagher se nadaljuje. Foto: EPA

"Noela tožim zaradi izjave, da smo odpovedali nastop na V festivalu leta 2009 zaradi mojega hudega mačka, čeprav je tudi sam vedel, da nisem mogel peti zaradi bolezni," je v sporočilu za javnost zapisal Liam. Gallagher mlajši je dodal, da je nekajkrat prosil brata, naj se mu javno opraviči zaradi širjenja laži, a tega Noel ni želel storiti, zaradi česar bosta zadeve reševala na sodišču.

Liam Noelu ne zameri le neresnice glede popivanja: "Noel je lagal, ko je dejal, da smo se v skupini sprli, ker sem želel oglaševati svojo linijo oblačil med turnejo, in da je to eden izmed razlogov za razpad zasedbe Oasis."

38-letnik pravi, da nikoli ni zahteval promocije znamke Pretty Green na turneji, dodal pa je, da se je navadil, da ga brat imenuje z vsakršnimi ne ravno ljubečimi imeni, da pa je tudi on v preteklosti izjavil nekaj sočnih na račun Noela: "Noel je šel čez vse meje, s čimer postavlja pod vprašaj tudi moj profesionalizem. Vse, kar želim, je opravičilo, obenem pa želim, da oboževalci Oasisev izvedo resnico."