Spol dvojčkov zaenkrat še ni bil uradno potrjen. Foto: EPA
Spol dvojčkov zaenkrat še ni bil uradno potrjen. Foto: EPA

Nekdanji zagrizeni samec, ki je maja dopolnil 56 let, je soustanovitelj nagrade aurora, ki jo vsako leto za humanitarne dosežke podelijo posamezniku ali posameznici. Letošnje prireditve, ki je potekala v Armeniji, se je udeležil zgolj prek videokonference, poroča Vanity Fair.

"Res bi si želel biti na podelitvi, a če ne bi bil doma in bi se v tem času rodila dvojčka, se tja nikoli več ne bi smel vrniti," se je pošalil v posnetku in s tem namignil, da je rojstvo otrok že zelo blizu.

To bosta prva otroka za zvezdniški par. Clooney je v preteklosti večkrat dejal, da ne bo imel otrok, a je Amal nepričakovano zanosila in zdaj se starševstva veseli tudi on. "Novico o nosečnosti sva sprejela z odprtimi rokami."

Leta 2015 je Clooney, tudi dvakratni nosilec naslova najbolj seksi moškega na svetu, v nekem intervjuju povedal, da je, potem ko je spoznal Amal, spremenil pogled na svojo prihodnost: "Vedno sem bil optimističen glede sveta. Nisem pa bil vedno popoln optimist glede tega, kako se bo izšlo meni osebno. A zdaj sem."

Po poročanju tujih medijev naj bi dvojčka na svet prijokala v začetku junija oziroma "vsak trenutek".