Sta Guy Ritchie in Gabriella Windsor par? Foto:
Sta Guy Ritchie in Gabriella Windsor par? Foto:

Guya so paparaci zasačili s princeso Gabriello Windsor. 27-letna Gabriella je potomka kralja Georgea V. in kraljice Mary. Guya in Gabriello so fotografi ujeli pri odhodu iz hotela Connaught s petimi zvezdicami v Mayfairu. Čeprav se je princesa trudila zakriti obraz pred vsiljivimi fotografskimi bliskavicami, so jo novinarji prepoznali, ko je sedla v Guyev avto.

Gabriella se je decembra preteklo leto razšla s svojim fantom z indijskimi koreninami Atišem Taserjem, pred kratkim pa se je vrnila s potovanja po Argentini. Guyu so tabloidi po ločitvi od Madonne po osmih letih zakona pripisali že kar nekaj avanturic. Prejšnji mesec naj bi se tako videval z 29-letno Petrino Khashoggi, pred njo pa še z manekenko Elle Macpherson, Jemimo Khan in Geri Halliwell.

Njuni prijatelji naj bi bili nad njunim znanstvom presenečeni. "Sploh nisem vedel, da se poznata. Ne predstavljam si ju kot par. Ona je sicer prijazna, vendar precej zadržana, medtem ko on zdaj predvsem uživa v svobodi po ločitvi," je dejal eden izmed prijateljev za Daily Mail.

A. M.