Sijoča Gwyneth Paltrow na podelitvi primerno naslovljenih nagrad Shine On v New Yorku prejšnji teden. Foto: EPA
Sijoča Gwyneth Paltrow na podelitvi primerno naslovljenih nagrad Shine On v New Yorku prejšnji teden. Foto: EPA
Še nepopravljena igralka lani s svojo mamo, igralko Blythe Danner. Foto: EPA

To je le nekaj komentarjev z ameriških spletnih forumov, ki se nanašajo na obraz igralke Gwyneth Paltrow. 38-letna oskarjevka, ki je vedno slovela po svojem naravnem videzu, se je zdaj očitno odločila pridružiti dolgi vrsti kolegic in posegla po injekcijah botoksa, morda tudi po plastični operaciji.

Zvezdnica Zaljubljenega Shakespearja in Ironmana je namreč na fotografijah iz zadnjih mesecev videti precej drugače - zlasti okoli oči. "Pogled večnega začudenja," pravijo rezultatu.
Največ zgražanja je Gwyneth požela prejšnji teden, ko se je pojavila na podelitvi nagrad Good Housekeeping’s Shine On v New Yorku. Nenaravnost obraza je prišla še bolj do izraza ob izbiri popolnoma neprimernega mejkapa, zaradi katerega so Paltrowovo bralci forumov označili za "klovna", "grdobo" in "pošastno".
Meryl Strep videti mlajša?
Ko je pozirala ob boku 22 let starejše Meryl Streep, pa so se vsuli komentarji, da je naravna Meryl videti mlajša od Gwyneth in kako da si igralka za zgled ni raje vzela nje ali pa matere, igralke Blythe Danner, ne pa denimo Nicole Kidman, ki ji je botoks pred 40. letom skorajda uničil kariero.
Iz igralkinega tabora seveda ni nobenih komentarjev na to temo, se je pa Gwyneth v zadnji številki revije Self, na naslovnici katere pozira v bikiniju, razgovorila o svojem telesu in kako ostaja v formi.
"Pravim, da vedno jem pravilno, a ravno včeraj zvečer sem jedla ocvrte školjke, testenine z račjo klobaso in dva kozarca rdečega vina," razlaga. "Ko želim izgubiti kilograme, jem manj testenin, kruha in krompirja. Pred lansko premiero Ironmana 2 sem bila tri dni na zelenih sokovih in solatah."

Paltrowova je za Self povedala še, da ohranja postavo s 45 minutami kardiovaj pet dni na teden in 45 minutami mišičnih "strukturnih vaj".