Halle je popolnoma prevzel Olivierjev francoski šarm, pravijo prijatelji para. Foto: EPA
Halle je popolnoma prevzel Olivierjev francoski šarm, pravijo prijatelji para. Foto: EPA

46-letna oskarjevka si je zaobljube z leto starejšim francoskim igralcem izmenjala v mali graščini na jugu Francije, so poročali tamkajšnji tabloidi. Po civilnem obredu je sledil še verski v vaški kapeli. Na slavje je bilo povabljenih okrog 60 najbližjih prijateljev para, med drugim so opazili ženinovo mater Rosemarie in brata Vincenta. Večerjo so imeli na prostem, pod krošnjami, vrhunec dogodka pa je bil ognjemet.

Kot piše People, je Halle pred šestimi leti za revijo InStyle izjavila: "Nikoli, nikoli več se ne bom poročila." A očitno si je, potem ko je leta 2010 spoznala Olivierja na snemanju filma Temna globina - ta je na blagajnah sicer neslavno pogorel -, premislila. Viri blizu para pravijo, da sta zelo zaljubljena.

Par, ki se je zaročil v začetku lanskega leta, je aprila letos razkril veselo novico: pričakujeta sina. Berryjeva je nosečnost pri 46 označila kot "največje presenečenje svojega življenja". Sama ima že petletno hčer Nahlo iz razmerja z Gabrielom Aubryjem, Martinez pa bo zdaj prvič postal očka.

To je Hallejin tretji zakon, Olivier, ki se je pred časom sestajal s Kylie Minogue, pa je usodni da dahnil prvič.