Hef v (vsaj na videz) srečnih časih s 60 let mlajšo Crystal. Foto: EPA
Hef v (vsaj na videz) srečnih časih s 60 let mlajšo Crystal. Foto: EPA

Nekdanja Hefova zaročenka, 60 let mlajša Crystal, je v radijski oddaji Howarda Sterna povedala, da je seks z ustanoviteljem Playboya trajal "okoli dve sekundi" in dejala tudi, da je Hef "pač ni nikoli vzburjal, žal," o čemer smo že pisali.

Zdaj pa Hefner pravi, da to ni res, na Twitterju je zapisal: "Crystal je o najinem razmerju pri Howardu Sternu lagala, a ne vem, zakaj. Morda ima novega fanta?" Je pa nato navedeni "tvit" umaknil.

Bolj zadovoljen z novima blondinkama
V odgovoru nekemu sledilcu na omenjenem družabnem omrežju je Hef spregovoril tudi o neiskrenosti Harrisove. "Crystal me je prepričala, da me obožuje. To je bila prva laž." Je pa pokazal nekaj sočutja do mladenke, ki jo zadnje čase videvajo v družbi sina slavnega tv-psihologa dr. Phila, Jordana McGrawa: "Crystal se mi smili. Videti je zgubljena."

Čeprav trdi, da nima čisto nič proti Crystal, se Hefner, kot pravi, bolje počuti z novima dekletoma Anno Sophio Berglund in Shero Bechard. Je pa dodal, da je imel Crystal, ki jo je zelo kmalu po junijskem razhodu zamenjal z omenjenima damama, zelo rad, ko sta bila še skupaj. Poroko naj bi preklicala, ker je spoznal, da ga ona ne ljubi.