Heidi in Seal - vedno skupaj, vedno nasmejana in še vedno zaljubljena. Foto: EPA
Heidi in Seal - vedno skupaj, vedno nasmejana in še vedno zaljubljena. Foto: EPA
Heidi Klum
Heidi je le nekaj tednov pred porodom (natančneje 20. septembra) pozirala na rdeči preprogi pred podelitvijo emmyjev. Ameriški mediji so jo takrat označili za 'balonček, ki bo zdaj zdaj počil'. Foto: EPA

Deklica je po poročanju tračarskega spletnega portala Radar Online na svet prijokala v petek okoli 13. ure v losangeleški bolnišnici Cedars-Sinai, le uro po tem, ko se je začel porod. Uradne potrditve rojstva sicer še ni - tiskovna predstavnika TV-voditeljice in britanskega pevca Seala namreč še vedno molčita.

Govorice o tem, da sta Heidi in britanski pevec Seal že dočakala četrtega otroka, so se sicer pojavile že v sredini preteklega tedna, a jih je Heidijina tiskovna predstavnica takoj zanikala in zatrdila, da Heidi ni v bolnišnici, kot so poročali ameriški mediji, ampak doma počiva.

36-letna nekdanja manekenka, zdaj pa voditeljica TV-šova Project Runway, in njen mož Seal imata sicer že tri otroke - hčerka Leni oz. Helena ima pet let in je sad zveze z mogotcem formule 1 in znanim plejbojem Flaviem Briatorejem, a ta zanjo noče niti slišati, zato je njen "pravi" oče kar Seal, sinova Henry (4) in Johan (2) pa sta se rodila v njenem zakonu s temnopoltim pevcem. Že med nosečnostjo je svetlolasa lepotica sicer zatrdila, da bo to njun zadnji otrok: "Že trije so veliko, s štirimi bo pa zares veliko dela."

Heidi Klum postala Heidi Samuel
Heidi in Seal (s polnim imenom Seal Henry Olusegun Olumide Adeola Samuel) sta se spoznala, ko je bila ona noseča z Leni, 10. maja 2005 pa sta si na plaži v Mehiki obljubila večno zvestobo. Ob poroki je lepotica sicer obdržala svoj priimek, le nekaj dni pred rojstvom četrtega otroka pa je zaprosila za spremembo priimka - Heidi Klum je tako zdaj Heidi Samuel.

Lepotica je pred kratkim v nekem intervjuju tudi razložila, da je kot nekdanje manekenke sploh ne skrbi, kako se ji bo telo povrnila v normalno stanje. Heidi je sicer kot zelo dejavna nosečnica še nekaj tednov pred porodom pozirala na rdeči preprogi in ameriški mediji svoje zlobe niso mogli zadržati - manekenko so med drugim opisali kot "balonček, ki bo zdaj zdaj počil".

Postava nepomemba v primerjavi s pogledom na otroka
A kot omenjeno, Heidi to sploh ne skrbi - še več, spremembe na ženskem telesu med nosečnostjo se ji zdijo očarljive. "Še posebno zadnji mesec je vse skupaj neverjetno. Tvoj trebuh tako hitro raste. Širijo se tudi stegna, zadnjica. Na koncu vse skoraj eksplodira," je razložila lepotica in ob tem dodala: "A prav tako, kot je pravi čudež, da lahko v tebi zraste človeško bitje, je čudežno tudi, kako se po porodu tvoje telo vrne v normalo. Mislim sicer, da nikoli nisi več točno takšne postave, kot si bil prej, si pa blizu. A vse to je nepomembno v primerjavi s trenutkom, ko svojega otroka prvič pogledaš." Ob tem naj sicer še omenimo, da je Hedi po zadnjem porodu vse presenetila z neverjetno vitko postavo le nekaj mesecev po rojstvu drugega sina.